BMW/MINI Auto tegen wegrollen beveiligen.

Meer dan 200 automatische BMW/MINI schakelingen gerepareerd!

100% Successpercentage. 70% Goedkoper dan bij de dealer.

ian@securevehicleagainstrolling.com

Amsterdam - begin augustus???

BMW Uw Auto tegen wegrollen beveiligen. In stilstand auto met parkeerrem beveiligen.”

Alle afbeeldingen op deze pagina zijn door ons gemaakt tijdens het repareren van voertuigen van klanten.

Gerepareerd tegen een fractie van de dealerkosten

Als uw BMW of MINI "Auto tegen wegrollen beveiligen" weergeeft. of "Auto tegen wegrollen beveiligen. In stilstand auto met parkeerrem beveiligen." dan zijn we doorgaans 70% goedkoper dan de prijzen van de hoofddealer om dit probleem te repareren. Hoofddealer vervangt de gehele automatische versnellingspook, wanneer dat allemaal is mislukt, in een minuut torsieveer die onder in de versnellingspook zit.

BMW Uw Auto tegen wegrollen beveiligen. In stilstand auto met parkeerrem beveiligen.”

Binnen een paar uur gerepareerd

Wij plaatsen ALTIJD een nieuwe veer.  We proberen nooit de oude veer opnieuw vorm te geven. We bewaren de gebroken veer om u te laten zien na voltooiing van de reparatie. We hebben deze reparatie vele malen uitgevoerd en hebben een slagingspercentage van 100%. We voeren deze reparatie al 2 jaar uit en hebben nooit meer hetzelfde voertuig hoeven repareren!

MINI Uw Auto tegen wegrollen beveiligen. In stilstand auto met parkeerrem beveiligen.”g brake when stationary.

Veelvoorkomende storing bij BMW & MINI auto's 

De "Auto tegen wegrollen beveiligen." In stilstand auto met parkeerrem beveiligen.” en "Auto tegen wegrollen beveiligen. In stilstand auto met parkeerrem beveiligen.” berichten zijn van toepassing op BMW- en MINI-auto's met automatische transmissie. Getroffen modellen zijn onder meer:

ian@securevehicleagainstrolling.com

Feedback van klanten

We beloven dat we uw voertuigen zullen behandelen alsof het onze eigen voertuigen zijn. Hier is een voorbeeld van de feedback die we ontvangen van tevreden klanten - deze is van de heer Crittall.

"Hallo, en heel erg bedankt voor het repareren van mijn auto gisteren. Ik heb geen Google-account, dus ik kan daar geen recensie plaatsen, maar hopelijk kun je wat van het volgende gebruiken:

Het is tegenwoordig zeldzaam om een bedrijf te vinden dat zo toegewijd is als Blue Meets White om klanten te helpen. Mijn [BMW 2 Serie] Active Tourer had een valse foutmelding op het scherm, veroorzaakt door een kleine gebroken veer die diep in de versnellingspook zat. In plaats van de hele montage te vervangen (wat de meeste garages zouden doen), heeft Ian zojuist de veer vervangen, wat me meer dan £ 700 heeft bespaard! Om daar te komen, moeten veel componenten worden verwijderd, maar het werd allemaal snel en professioneel gedaan, zonder enig teken van het uitgevoerde werk. Echt een vijfsterrenservice"

Bezoek www.bluemeetswhite.com voor nog veel meer uitstekende recensies van klanten en interessante artikelen (in het Engels)


ian@securevehicleagainstrolling.com

Reparatieproces uitgelegd

BMW X1 en 2 Serie duren meestal 1,5 tot 2 uur. Een MINI duurt meestal 2,5 tot 3 uur. Voor alle voertuigen moeten de hele middenconsole, armsteun en versnellingspook voorzichtig worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd. Dit omvat talloze schroeven, moeren, bouten, elektrische connectoren en decoraties.

Middenconsole verwijderen

De afbeelding toont het begin van het proces. Je kunt de versnellingspook zien, maar om deze te verwijderen moet de hele middenconsole worden verwijderd. We hebben dit vele malen gedaan en besteden veel zorg aan het demonteren en monteren van uw voertuig. Het zal worden behandeld alsof het van onszelf is.

Versnellingskeuze schakelaar Strippen

Met je BMW of MINI versnellingspook op de bank, demonteren we hem zorgvuldig om toegang te krijgen tot de gebroken veer en vervangen we hem door een gloednieuwe veer. Op de foto hierboven zie je de gebroken veerpoot.

Hermontage

Het hele proces duurt ongeveer 2-3 uur. Zodra uw voertuig weer in elkaar is gezet, testen we de reparatie volledig.

Gratis Diagnose op Dealerniveau

Bij binnenkomst in de werkplaats maken we een momentopname van de staat van uw voertuig, waarop de code 420106 Shiftlock-solenoïde wordt weergegeven: Versnellingskeuze staat niet vergrendeld in P-stand. Tijdens de reparatie worden storingen in het voertuig geregistreerd omdat we de stekker uit het stopcontact moeten halen en diverse systemen waaronder i-Drive controller, elektronische handremschakelaar, comfort access antenne, en natuurlijk de versnellingspook! Na voltooiing van de reparatie wissen we deze codes en drukken we de diagnostische rapporten af. We geven je ook de gebroken veer, zodat je zeker weet dat we ons werk goed hebben gedaan. We rekenen gewoonlijk £ 60 voor diagnose op dealerniveau, maar bij deze reparatie krijgt u er een gratis! (Diagnose is geheel in het Engels)

ian@securevehicleagainstrolling.com

We komen naar België/Nederland in 2023!

Wij zijn de grootste reparateur van dit probleem in het VK en BMW/MINI-bezitters nemen wereldwijd contact met ons op om te vragen of wij hen kunnen helpen. Bij voldoende vraag is het antwoord altijd "Ja!". Ik heb al klanten geholpen in het VK, Ierland, Portugal, en werk op afstand met een bedrijf in Australië.

Ik ben op zoek naar andere BMW- en MINI-bezitters die hun voertuig willen laten repareren. Bij voldoende vraag is de prijs van de reparatie € 350 - dezelfde prijs als die ik in het VK hanteer. Ik zal een aanbetaling van € 100 via PayPal vragen, die volledig wordt terugbetaald in het onwaarschijnlijke geval dat ik de reis niet kan maken. Er wordt van u verwacht dat u het voertuig op de afgesproken datum en tijd naar een afgesproken locatie rijdt. U kunt mij dan de reparatie laten uitvoeren terwijl u een bakje koffie kunt gaan drinken en ontspannen!

Ik spreek helaas geen Nederlands, dus communiceer alstublieft in het Engels via e-mail ian@securevehicleagainstrolling.com en ik zal u indien nodig beantwoorden met behulp van een vertaler.


We hebben deze pagina samengesteld in de hoop dat deze u zal helpen bij het vinden van onze reparatieoplossing. Deze pagina en alle inhoud is copyright 2023 door Blue Meets White. We hopen dat u deze pagina kunt delen op forums en andere discussiegroepen inclusief sociale media zodat we samen gefrustreerde BMW- en MINI-bezitters kunnen helpen geld te besparen op deze normaal dure reparatie. Hartelijk dank.